Ordent

Wilt u bestellingen kunnen plaatsen en tegelijkertijd uw voorraad eenvoudig en efficiënt beheren?

Hofmeesters Ordent is een gebruiksvriendelijk voorraadbeheerprogramma. De software wordt door ons zelf ontwikkeld, waardoor we het programma geheel naar uw wens kunnen aanpassen.
 

Opties

Het gebruik van Ordent is in verschillende stadia in te delen: van eenvoudig bestelprogramma tot een compleet hulpprogramma, waarbij voorraaden worden bijgehouden en bestellingen automatisch worden gegenereerd. Op welke manier u Ordent wenst te gebruiken is aan u.
 

Bestelprogramma

U kunt Ordent in eerste instantie gebruiken om uw bestellingen te doen. Vanuit een favorietenlijst of uw eigen statistiek kunt u altijd de artikelen terugvinden die u eerder afgenomen heeft.
Optioneel kunt u gebruik maken van een barcodescanner. U scant hiermee de barcodes die op uw voorraadkast zijn geplakt of u scant de barcodes in uw personlijke catalogus. De scanner wordt door Ordent uitgelezen en omgezet in een bestelling.
 

Voorraadbeheer

Bij dee uitgebreide variant van Ordent maakt u gebruik van een voorraadbeheermodule. Door van al uw gangbare producten een minimale voorraad in te stellen, weet Ordent precies wanneer u te kort gaat komen. Dit product wordt vervolgens in bestelling gezet. Bij binnenkomst van uw bestelling scant u de pakbon, waardoor Ordent de voorraad weer op peil brengt.
 

Extra

Ordent staat rechtstreeks in verbinding met onze server. Dit maakt het mogelijk om u van real-time informatie te voorzien. Zo kunt u altijd nakijken welke producten u in bestelling heeft staan en welke wij nog aan u moeten leveren. Ook de prijzen kunt u direct uit terugzien.
Wanneer u uw bestellingen wilt limiteren tot een door u geselecteerde lijst kan dat ook. We maken in overleg met u een voorkeurslijst, welke als zodanig wordt getoond in Ordent.
Ook is het mogelijk Ordent voor verschillende locaties of medewerkers te gebruiken. We voegen een gebruiker toe en u kunt moeiteloos schakelen tussen de gebruikers.

Mocht u echter nog persoonlijke wensen hebben, laat het ons weten!

 

Downloaden

Bent u een ervaren computergebruiker?
Download hier een demo-versie van Ordent.

Teamviewer

Om u beter van dienst te kunnen zijn, zouden we graag mee willen kijken op uw computer.
Downlaod hier Teamviewer en bel met 010 - 286 3015 om uw inloggegevens door te krijgen.